Julgodis

12 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Julgodis? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Julgodis. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Julgodis så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Julgodis

Hitta produkter inom kategorin Julgodis till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Julgodis.

Julgodis är ett godis som tillverkas och säljs i juletider. Särskilt i äldre tid, fanns det vissa godissorter som typiskt tillverkades och konsumerades endast under julen. Julgodis brukar traditionellt tillverkas i hemmet och/eller säljas på julmarknader. Det brukar även konsumeras annat godis på julen, varumärken som vanligtvis säljs i butik. Olika former av choklad, kola/knäck och marsipan brukar förekomma på julens godisbord. Tillverkning av eget julgodis är vanligt inför jul och något som barn kan delta i. Recepten går ofta ut på att det ska vara enkelt och gå snabbt att tillverka.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sockerbageriet Äpple/Kanel Tryfflar - 200 gram