Kalender

9 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Kalender? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Kalender. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Kalender så har du kommit rätt.
Sortera

Kalender

Hitta produkter inom kategorin Kalender till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kalender.

En kalender är ursprungligen en standard för tideräkning genom att räkna dagar och längre tidsperioder, det vill säga synonymt med kronologi. Senare har det kommit att bli liktydigt med almanacka, med eller utan kalendarium. Även andra typer av ordnade följder har också fått beteckningen kalender. I Sverige användes den julianska kalendern fram till 1753 då den ersattes med den gregorianska kalendern som idag används i Sverige och övriga västvärlden. Det är en solkalender, så att vårdagjämningen och säsongen faller på samma position i kalendern. Andra kalendrar är månkalendrar, eller en blandning mellan båda systemen, lunisolarkalender.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stay Magical Smink- och Badkalender