Sidan innehåller annonslänkar

Polly Winter - 300 gram


Beställ Polly Winter - 300 gram på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Polly Winter - 300 gram inom kategorin Kola.

Produktinformation

Snön ligger vit på taken - endast gottegrisen är vaken. Ta hem påse av Pollys vinterervariant och njut av de ljuvliga julsmakerna.

Från kunskapsbanken

300

300 (CCC) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.

Kuvert

Ett kuvert är en pappers- eller plastficka med öppning och förslutningsklaff på kort- eller långsidan. Kuvertet kan även förses med en genomskinlig fönsterruta, med placering svarande mot på inlagan anbringad mottagaradress. Fönsterstandarder är V2, H2 och H3. Vanligaste kuvertstorleken är C5 och C4.

Godis

Godis, gott, konfekt, sötsaker eller snask (gottis eller gött på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning.