Sidan innehåller annonslänkar
SpaderTeam AB

Dopkort Av En Lilla Dotter

Kontrollera pris

Köp nu

Fäst en söt hälsning på doppresenten till en liten tjej som nyss blivit döpt. Det gulliga motivet passar alla som älskar fluffiga kaniner och saker som är söta!Dopkort?


Jämför produkt Dopkort Av En Lilla Dotter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dopkort Av En Lilla Dotter i kategorin Kort här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kort
Artikelnummer: 71982-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Acreto

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Abraham

Se Abraham (patriark) för den bibliske Abraham Mansnamnet Abraham är av hebreiskt ursprung (Abram) och betyder folkets fader, eller fader till många. Enligt judisk, kristen och islamisk tro hebréernas stamfader. Abraham är ovanligt som namn i Sverige. Ett fåtal pojkar varje år får det som tilltalsnamn. Den 31 december 2008 fanns det totalt 912 personer i Sverige med namnet, varav 334 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 18 pojkar namnet, varav 9 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag 18 december.

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015