Sidan innehåller annonslänkar

Tuya, vattenläckagedetektor, sladdlös, WiFi, app, smart serie hemautomation

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Tuya, vattenläckagedetektor, sladdlös, WiFi, app, smart serie hemautomation på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tuya, vattenläckagedetektor, sladdlös, WiFi, app, smart serie hemautomation inom kategorin Larmtillbehör.

Kategori: Larmtillbehör
Artikelnummer: rt-vattenlackagedetektor

Från kunskapsbanken

Flapper

Flapper är ett slanguttryck för kvinnor som under det glada 1920-talet klädde sig i kort kjol, hade bobfrisyr och lyssnade på jazz. Den korta kjolen fladdrade och dinglade åt alla håll. Kläderna under denna tid skulle underhålla och vara färgglada. Flapperstilen stod i samklang med tidens ideal om "den frigjorda kvinnan", det vill säga den nya kvinnan som levde ett självständigt liv och kunde delta i både yrkes- och nöjeslivet. En förgrundsgestalt är Zelda Fitzgerald som av hennes make, F. Scott Fitzgerald, kallades "den första flappern".

Smart

Smart kan avse: Smart (personbil) – en personbil utvecklad av Mercedes-Benz. SMART-1 – en svensktillverkad rymdsond SMART (målformulering) – ett målformuleringssätt inom projektledning S.M.A.R.T. – ett protokoll för diagnostisering av hårddiskar. Smart (TV-serie) – en amerikansk komediserie från 1965. Smart Bensinstation

Seriekoppling

Seriekoppling är inom elektronik och elteknik en koppling av elektriska komponenter längs en elektrisk ledning. Seriekoppling innebär att alla komponenter genomlöps av hela den strömstyrka som flyter genom ledningen, medan den elektriska spänningen över seriekopplingen fördelas över komponenterna i förhållande till deras impedans. Ett exempel på seriekoppling är lamporna i en julgransbelysning. Strömmen går genom samtliga lampor. Om en lampa skruvas bort går det ingen ström genom sockeln och hela belysningen slocknar.