Sidan innehåller annonslänkar
Folat BV

DIY Ballongfigur Rosa

Kontrollera pris

Köp nu

Vill du ha en härlig dekoration till en babyshower, ett dop eller till barnets första födelsedagskalas? Något som verkligen sticker ut och blir en fantastisk centerpiece? Den här?


Beställ DIY Ballongfigur Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DIY Ballongfigur Rosa inom kategorin Latexballonger.

Läs mer...
Kategori: Latexballonger
Artikelnummer: 77775-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från EDCO

Se alla produkter
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bluetooth

Bluetooth (engelska för Blåtand), blåtandsteknik, är en standard för trådlös, kortväga kommunikation mellan till exempel headset och mobiltelefon eller mellan tangentbord och dator. Bluetooth 1.0 släpptes år 1999. År 2010 kom det första stödet för lågenergivarianten Bluetooth LE, som snabbt blev populär. Bluetooth 5 som släpptes år 2016 var helt fokuserad på LE. Standarden har fått sitt namn efter den danske vikingakungen Harald Blåtand.

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

40

40 (XL) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Standby

Standby (eller Stand By) var ett svenskt hårdrocksband verksamt i början av 1980-talet med Carola Häggkvist, sång, Anders Aldrin, gitarr och sång, Pontus Holmgren, gitarr, Benny Andersson, bas och Johan Norgren, trummor. Bandet bildades kring 1977. De repade i början på ett daghem i Mälarhöjden. Inspelningarna med Carola som sångerska gjordes under 1981–1983 och LP:n Standby with Carola Häggkvist gavs ut av Rosa Honung 1983. Senare samma år, efter att Carola lämnat bandet för sin solokarriär, släpptes singeln Boys And Girls/Firescape, med gitarristen Aldrin på sång. Bandet deltar också med fem spår på samlingsalbumet Vågrätt samliv, och med tre låtar på samlingen Pärlor, båda utgivna av Rosa Honung. Skivbolaget återutgav LP:n 1998, nu i CD-format med nytt omslag och titeln Carola – Standby. Pontus Holmgren var under 90-talet sångare och frontperson i Pontus & Amerikanerna. Johan Norgren har senare spelat med akter som Ace of Base, Lena Philipsson och Legacy of Sound. Han är bror till gitarristen Pontus Norgren i Hammerfall, tidigare bland annat i The Poodles.

Unknown

Unknown var en fantasy-tidskrift utgiven av John W. Campbell i början av 1940-talet. I den publicerades flera kända science fiction-författare som Theodore Sturgeon och många fler. Inriktningen var inte på så kallad heroisk fantasy utan på en mer vardagsrinriktad fantasy, där det fantastiska visar på främmande dimensioner i realistiska stadsmiljöer. Tidskriften var av Campbell tänkt som ett komplement till Astounding Stories med dess utpräglade inriktning på renodlad science fiction men levde bara ett par år.