Sidan innehåller annonslänkar

Disney Frozen 2 Musical Adventure Elsa

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Frozen 2 Musical Adventure Elsa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Frozen 2 Musical Adventure Elsa inom kategorin Leksaker.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 163152
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskerad

Maskerad från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Kort

Kort från Pictura

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Disco

Disco, på svenska ibland disko, är en kultur och en musikgenre som startades och utvecklades under 1970-talet i USA. Stilen har sitt ursprung i afroamerikanska kretsar i New York och Philadelphia, bland annat kring gaykulturen. Genrens popularitet nådde sin kulmen under andra halvan av 1970-talet och har sedan dess spelat en viktig roll i utvecklingen av andra stilar, däribland modern dansmusik som house och hiphop. Ordet disco kommer från franskans discothèque, "skivsamling".

Leggings

Leggings är benkläder utan fot i elastiska material. Det är en typ av tights, som är ett bredare begrepp för elastiska benkläder som även inkluderar idrottskläder. Medan tights finns för såväl herrar som damer, syftar leggings i etablerat svenskt språkbruk vanligen på ett damplagg. Ofta går leggings ned till ankeln, men de kan även sluta vid vaden (ofta kallat trefjärdedelslängd). De är vanligen tillverkade av en blandning av lycra och antingen nylon, bomull eller en bomull-polyesterblandning. Det förekommer dock leggings som är tillverkade av ull, silke eller syntetmaterial. Leggings kan användas som alternativ till byxor och kombineras då ofta med en något längre topp, som exempelvis en tunika. Leggings kan också vara ett informellt alternativ till strumpbyxor i kombination med klänning, kjol eller shorts.

Svarta

Svarta är en by i Hedesunda socken, Gävle kommun inte långt från sockenkyrkan i Hedesunda församling. Den omnämns skriftligt första gången år 1401 då det vid ett ting i Svarta gjordes en rågångsjustering. Brevet, det s.k. Svarta-brevet, som hittats i Svarta bykista är undertecknat av ett antal s.k. fastar från andra byar i Hedesunda. Bynamnet anses komma från det mörka myrvatten som rinner förbi Svarta i Svartaån som är nedre delen av Rångstaån.

Kortspel

Kortspel är bordsspel som spelas med spelkort. Kortspelandet tros ha uppstått i Kina och kom till Europa via handelsresande från Asien på 1300-talet.