Sidan innehåller annonslänkar

Disney Frozen 2 Toddler Doll Travel Anna

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Frozen 2 Toddler Doll Travel Anna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Frozen 2 Toddler Doll Travel Anna inom kategorin Leksaker.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 147944
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter
Roliga Prylar

Roliga Prylar från Hisab/Joker Company AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Megamix

En megamix är vanligtvis en rad olika låtar med diverse artister som spelas i ett och samma spår, som en lång låt där de mixats samman. Vanligt förekommande är att de discjockeyer som mixat spåret gjort övergångarna underhållande med till exempel a cappella, roliga samplingar osv. En liknande mix fast med en och samma artist kallas på svenska för potpurri och på engelska för medley.

Röd

Röd är en färg i det lägsta frekvensområdet för synligt ljus och är en av de sju allmänt accepterade spektralfärgerna. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är röd en av sex elementarfärger och har beteckningen R. I RGB-systemet för additiv färgblandning är röd (R) en av de tre primärfärgerna. I de flesta praktiska sammanhang är "röd" inte en enskild färg utan ett färgområde med många olika röda färger/nyanser. Röd övergår mot orange vid ca 640 nanometer (nm) av monokromatiskt ljus och övergår mot infrarött vid drygt 700 nm. Rött används ofta som signal- och symbolfärg och röda färger brukar förknippas med starka känslor, kraft och energi. I den västerländska kulturen kan rött till exempel symbolisera både kärlek, synd och revolution och i asiatisk kultur symboliserar rött ofta lycka, glädje och framgång.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.