Disney Princess Aurora Childrens Costume Size 128 96608 5

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Princess Aurora Childrens Costume Size 128 96608 5 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Princess Aurora Childrens Costume Size 128 96608 5 inom kategorin Leksaker.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 244981
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Silvandersson

Se alla produkter
Peruker

Peruker från Orlob-Karneval

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bordsduk

En bordsduk (även bordduk eller bara duk) är ett stycke textil avsedd att i dekorativt eller skyddande syfte läggas på ett bord eller annan plan yta. Dukar är vanliga inredningstextilier i svenska hem. Duken är vanligen vävd (med eller utan broderier), virkad eller knypplad. Bordsduken kan antingen vara så stor att den täcker hela bordet och hänger ner på sidorna, eller bara vara en mindre dekorativ duk som endast täcker en del av bordsskivan, exempelvis en löpare eller kattduk.

Pappersmugg

Pappersmugg kallas muggar av papper i första hand avsedda för dryck. Pappersmuggen behandlas med ett tunt lager av plast eller vax som hindrar vätskan från att vandra in i cellulosafibrerna och därmed göra papersmuggen mjuk. Pappersmuggen kan göras i två skikt med en tunn luftspalt mellan de bägge skikten och på så sätt fås en värmeisolerande funktion.

Lila

Lila färger ligger mellan rött och blått. Andra ord för samma färgområde är violett och gredelin. På engelska används ordet purple som ungefär synonymt med svenskans lila, men på svenska syftar purpur oftast på mera rödaktiga färger.