Disney Princess Feature Hair Glow Rapunzel Doll

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Princess Feature Hair Glow Rapunzel Doll på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Princess Feature Hair Glow Rapunzel Doll inom kategorin Leksaker.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 201471
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB Neudorff

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tiara

Tiara (grekiska: τιάρα, latin: tiara, från fornpersiskans tiyārā) eller tiar, är ett värdighetstecken i form av en hög, toppig huvudbonad. Den bars av fornorientaliska härskare och senare av påvarna. I utvidgad användning är tiara numera en vanlig benämning på ett praktfullt smycke påminnande om diadem.Ursprungligen var tiaran var en persisk huvudbonad i form av en filtmössa eller huvudduk. Den särskilda "upprättstående tiaran", som även omgavs av ett diadem, var en symbol för storkungen och fick endast bäras av denne.Från 800-talet och framåt användes en form av tiaran av påven. På 1300-talet fick den en bikupeliknande form försågs med tre kronringar, triregnum. Den påvliga tiaran har inte använts sedan Paulus VI:s kröning år 1963.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.