Sidan innehåller annonslänkar

Disney Princess - Longest Locks Rapunzel

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Princess - Longest Locks Rapunzel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Princess - Longest Locks Rapunzel i kategorin Leksaker här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 167909
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Swissinno

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Rubies Costumes Co.

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Abomination

Abomination, egentligen Emil Blonsky, tecknad superskurk från Marvel Comics skapad av Stan Lee och Gil Kane och en av Hulks återkommande fiender. Precis som Hulk är han grön och en produkt av gammastrålning men har ett mer reptillikt utseende. Han uppträdde första gången i Tales to Astonish #90. Han är även med i filmen The Incredible Hulk (2008), där han spelas av Tim Roth.

Sweetheart

Sweetheart, engelska sweetheart neckline "älsklingsringning", hjärtformad ringning på klänningar, rundad eller spetsig, speciellt populär på 1940-talet. Förekom först 1926, retromode på 1980-talet.

Iphone

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.