Sidan innehåller annonslänkar

Disney Princess - Royal Shimmer - Aurora

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Princess - Royal Shimmer - Aurora online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Princess - Royal Shimmer - Aurora i kategorin Leksaker här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 167911
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hem

Hem från Catsson Int Group LTD

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från basf

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tiara

Tiara (grekiska: τιάρα, latin: tiara, från fornpersiskans tiyārā) eller tiar, är ett värdighetstecken i form av en hög, toppig huvudbonad. Den bars av fornorientaliska härskare och senare av påvarna. I utvidgad användning är tiara numera en vanlig benämning på ett praktfullt smycke påminnande om diadem.Ursprungligen var tiaran var en persisk huvudbonad i form av en filtmössa eller huvudduk. Den särskilda "upprättstående tiaran", som även omgavs av ett diadem, var en symbol för storkungen och fick endast bäras av denne.Från 800-talet och framåt användes en form av tiaran av påven. På 1300-talet fick den en bikupeliknande form försågs med tre kronringar, triregnum. Den påvliga tiaran har inte använts sedan Paulus VI:s kröning år 1963.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015