Sidan innehåller annonslänkar

Disney Princess Shimmer Belle

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Princess Shimmer Belle online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Princess Shimmer Belle i kategorin Leksaker här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 133062
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Acreto

Se alla produkter
Teman

Teman från Buttericks Leco AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Digital

Digital kommer från engelskans digit (för siffra) som i sin tur kommer från latinets digitus i betydelsen finger. Begreppet digital kommer således endast indirekt från den gamla seden att räkna på fingrarna, men det handlar likväl om räkning med diskreta storheter, sådana som kan uttryckas med siffror (motsatsen är analog). Däremot kan en läkare utföra en digital undersökning, det vill säga en undersökning med fingrarna.

Fuskpäls

Fuskpäls, engelska fake fur. I slutet av 1930-talet började man att göra "päls" av orlonpile (populärt kallat "teddy"), som användes som varmfoder. 1944 kom den första hela fuskpälsen; när äkta päls började anses vara fel på 1970-talet, kom de färgglada "fuskisarna".

Barbershop

Barbershop är en vokal musikgenre som härstammar från USA. Ensemblen brukar utgöras av en kvartett, eller en mindre fyrstämmig kör, som sjunger a cappella. Stämmorna kallas uppifrån och ner i tonhöjd: tenor, lead, baryton och bas, och melodin ligger i lead-stämman, inte i den högsta stämman som i traditionella körarrangemang vilket ger en helt annan klang.