Sidan innehåller annonslänkar

Dixit Odyssey

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dixit Odyssey på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dixit Odyssey inom kategorin Leksaker.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 153842
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Alcochem Hygiene

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från SBM Company / Bayer Garden

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Leksak

Leksaker, som ord först belagt i svenskan 1729, är de föremål som företrädesvis barn använder vid lek. Dessa är ofta pedagogiska. Det förekommer också som uttryck för de föremål som vuxna roar sig med, och kan i vissa fall användas som uttryck för hur människor förhåller sig till varandra. Vissa lekforskare anser det nödvändigt att skilja på leksaker och lekobjekt (saker att leka med). Leksaker som säljs på auktion som samlarobjekt upphör inte att vara leksaker för att de hamnar på en leksakssamlares samlarhylla. Det är därför bättre att se leksaker som ting som är designade och tillverkade för lek oavsett hur de används. Lekobjekt, eller saker att leka med, kan vara vad som helst som barn leker med, t.ex. en hittad pinne.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.