Sidan innehåller annonslänkar

DIY Kit for Santas House

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ DIY Kit for Santas House på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DIY Kit for Santas House inom kategorin Leksaker.

Läs mer...
Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 107915
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Goodnature

Se alla produkter
Latexballonger

Latexballonger från Ballongkungen AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

157

157 (CLVII) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Video

Video (latin för "jag ser") är en teknik för behandling av elektriska signaler som representerar rörliga bilder. I svenska språket används ordet i vardagligt tal som benämning på en videofilm, lagrad på videoband, DVD eller Blu-ray. I plural på svenska: videor, alltså -r, inte engelskans videos. Under 1940-talet användes termen video i USA om det som senare skulle kallas television. TV-spel kallas video games (plural) på engelska.

Abomination

Abomination, egentligen Emil Blonsky, tecknad superskurk från Marvel Comics skapad av Stan Lee och Gil Kane och en av Hulks återkommande fiender. Precis som Hulk är han grön och en produkt av gammastrålning men har ett mer reptillikt utseende. Han uppträdde första gången i Tales to Astonish #90. Han är även med i filmen The Incredible Hulk (2008), där han spelas av Tim Roth.

Split

Split (uttal: [splît], italienska: Spalato, se även andra namn) är en stad och stadskommun i Kroatien. Stadskommunen har 178 192 invånare (2011) varav 167 121 bor i centralorten.Split är belägen på Splithalvön vid Adriatiska havet i mellersta Dalmatien. Staden är huvudort i Split-Dalmatiens län och befolkningsmässigt Kroatiens näst största stad, Dalmatiens ekonomiska och kulturella centrum, näst efter huvudstaden Zagreb landets viktigaste utbildningscentrum, en viktig hamn- och turistort samt regional trafikknutpunkt.