Sidan innehåller annonslänkar

Orbeez Ultimate Soothing Spa


Jämför produkt Orbeez Ultimate Soothing Spa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Orbeez Ultimate Soothing Spa i kategorin Leksaker här hos oss.

Se gärna också

Uppblåsbar Hoppborg

Hoppa och dansa loss i en uppblåsbar hoppborg En färgglad och rolig hoppborg som garanterat blir en hit hos alla lek och hoppsugna barn perfekt som rolig barnaktivitet både inomhus och utomhus En hoppborg...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ultimate

Ultimate, tidigare känt som ultimate frisbee, är en lagsport som spelas med en frisbee. Under spelet passas frisbeen mellan lagkamraterna, att springa med frisbeen är inte tillåtet. Mål görs genom att frisbeen fångas i ett målområde, likt en touch-down i amerikansk fotboll. Sporten spelas på tre underlag: Utomhus, inomhus och på sand. Sporten skapades 1968 av studenter vid Columbia High School i New Jersey. Då sporten skapades av individer i en tid av ifrågasättande av etablissemang och auktoriteter har detta kommit att påverka sportens utformning, framförallt i det att sporten saknar domare. Istället för domare är fair play, "spirit of the game", inskrivet i reglerna, och spelarna kan därmed döma själva. Termen frisbee används ofta för att beskriva alla typer av discar som kastas. Frisbee är dock varumärkesskyddat av Wham-O inc. och utövare av discsporter såsom Ultimate och Discgolf använder därför oftast ordet "disc".

Space

Space, franskt syntband som skapades 1977 av Didier Marouani. Övriga medlemmar var Roland Romanelli och Jannick Top. De tre första albumen — Magic Fly, Deliverance och Just Blue — blev omedelbart stora succéer och sålde i över 12 miljoner exemplar över hela världen. Marounai komponerade det mesta av musiken. Han lämnade bandet 1979 och har senare givit ut skivor under bandnamnen Paris-France-Transit och Didier Marouani & SPACE.