Sidan innehåller annonslänkar

POP Animation Samurai Jack Da Samurai


Beställ POP Animation Samurai Jack Da Samurai på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten POP Animation Samurai Jack Da Samurai inom kategorin Leksaker.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Samurai

För samurajkrigare i Japan, se Samuraj.Samurai var en svensk serietidning med mangaserier, utgiven av Epix åren 1988–1992. Huvudserie var Ensamvargen (Kozure Ōkami, 子連れ狼) av Kazuo Koike och Goseki Kojima. Tidningen innehöll även Kamui av Sanpei Shirato. Man publicerade även ett avsnitt av pseudomangan Usagi Yojimbo av Stan Sakai, innan den serien fick en egen tidning.

Jacka

Jacka är ett slags klädesplagg, oftast ett ytterplagg. Det är ett klädesplagg som generellt är lättare, har en tightare passform och inte lika varmt som en rock. Jackan bärs på överkroppen, och består av bakstycke, öppet framstycke samt ärmar, ofta har den fickor. Jackan kan också ha kapuschong. En jacka är kan också variera på hur varm den är beroende på vadderingen. Det finns många olicka jackor som skaljacka, bomberjacka och parkas. Ordet jacka har ett okänt etymologiskt ursprung, enligt svenska akademins ordbok har ordet sannolikt ett franskt ursprung, och kommer till svenskan från ordet "jaque" som i sin tur härstammar från arabiskans شـَكّ (šakk).

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.