Trolls World Tour Feature Doll Superstar Poppy

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Trolls World Tour Feature Doll Superstar Poppy på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trolls World Tour Feature Doll Superstar Poppy inom kategorin Leksaker.

Kategori: Leksaker
Artikelnummer: 148470
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dreamworld

Dreamworld öppnades den 15 december 1981 och är en nöjespark i Gold Coast, Queensland, Australien. Den är för närvarande landets största nöjespark och har 45 stycken attraktioner varav 4 är berg- och dalbanor och 2 är vattenbanor. 2006 öppnade en ny vattenpark, WhiteWater World, precis bredvid nöjesparken och ägs av samma företag som Dreamworld.

Doll

Doll är ett vattendrag i Guinea. Det ligger i prefekturen Yomou och regionen Nzerekore Region, i den södra delen av landet, 600 km öster om huvudstaden Conakry. Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 21 °C. Den varmaste månaden är mars, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är juli, med 19 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 089 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 423 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 5 mm nederbörd.