Luftfuktare

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Luftfuktare. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Luftfuktare. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Luftfuktare.
Sortera

Luftfuktare

Hitta produkter inom kategorin Luftfuktare till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Luftfuktare.

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet. En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.I inomhusmiljöer rekommenderas en relativ luftfuktighet mellan 30 och 60 procent. För låg relativ luftfuktighet kan bland annat leda till torr hud och torra luftvägar. Det har även argumenterats att ökad luftfuktighet kan motverka smittspridning och allvarliga infektioner av luftburna sjukdomar. Ett antal studier undersöker sambanden mellan covid-19 och luftfuktighet (läst 2021). En risk med luftfuktare är att de kan orsaka fuktskador.För att istället minska den relativa luftfuktigheten används en avfuktare.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nanum II - Luftfuktare till bilen med 2 USB-portar och aromaterapi