Sidan innehåller annonslänkar
CC Hobby

DIY Djurmasker - 100-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Vem har sagt att elefanter inte kan vara brandgula med rosa prickar? Eller att apor inte skulle kunna vara silverglittriga med rosenröda öron? Med dessa helvita djurmasker är det du som?


Jämför produkt DIY Djurmasker - 100-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DIY Djurmasker - 100-pack i kategorin Maskerad här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskerad
Artikelnummer: 81836-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskerad

Maskerad från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från basf

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Träningsoverall

Träningsoverall kallas en heltäckande klädsel av mjukt tyg som främst används i idrottsliga sammanhang. En träningsoverall består ofta av separata byxor och jacka, och är i så fall, i strikt mening, egentligen inte en overall. Däremot brukar så kallad målvaktsoverall vara i ett stycke. För motionsidrottaren, som tränar utomhus, är träningsoverallen ofta den klädsel som föredras vid träningen. Elitidrottare brukar, särskilt i tävlingssammanhang, snarare använda träningsoverallen som överdragsklädsel över tävlingsdräkten, som är lättare och ger mindre luftmotstånd. De flesta elitidrottsföreningar låter sy upp träningsoveraller i lagets färger, som används av lagmedlemmarna. Träningsoveraller används också som avslappnad fritidsklädsel i sammanhang där det inte finns några formella krav på klädseln.

Disco

Disco, på svenska ibland disko, är en kultur och en musikgenre som startades och utvecklades under 1970-talet i USA. Stilen har sitt ursprung i afroamerikanska kretsar i New York och Philadelphia, bland annat kring gaykulturen. Genrens popularitet nådde sin kulmen under andra halvan av 1970-talet och har sedan dess spelat en viktig roll i utvecklingen av andra stilar, däribland modern dansmusik som house och hiphop. Ordet disco kommer från franskans discothèque, "skivsamling".

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015