Sidan innehåller annonslänkar

Tutu Snögubbe Klänning Barn (Small (1-2 år))

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Tutu Snögubbe Klänning Barn (Small (1-2 år)) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tutu Snögubbe Klänning Barn (Small (1-2 år)) i kategorin Maskerad här hos oss.

Kategori: Maskerad
Artikelnummer: 19782
Visa fler

Från kunskapsbanken

Brudklänning

Brudklänning är en klänning som uteslutande används i samband med bröllop eller vigsel. Vitt är numera den traditionella färgen för brudklänning, men även pastellfärger som krämvitt, champagne och blekrosa förekommer. Det anses dock inte vara ett etikettsbrott att välja en klänning i en helt annan färg och även klänningar med inslag av blått, rött och svart förekommer.

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

12

12 (XII) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Adventsstjärna

Adventsstjärna eller julstjärna är ett stjärnformat julpynt med elektrisk belysning, som hängs upp i fönster vid första advent. Den skall påminna om Betlehemsstjärnan. Seden kommer från Tyskland där den ursprungligen var en del i den herrnhutiska traditionen som tillverkade Herrnhutstjärnan. Förutom i Tyskland är adventsstjärnan även vanlig i bland annat Sverige. Adventsstjärnan brukar plockas ned på Tjugondag knut.