Smiffys

Djävul Röd/Svart Maskeraddräkt - Large

Kontrollera pris

Köp nu

Anländ till halloweenfesten som ondskan personifierad. Djävulen är inte att leka med och om du är ute efter att vara riktigt skrämmande är det här en klockren outfit?


Jämför produkt Djävul Röd/Svart Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Djävul Röd/Svart Maskeraddräkt - Large i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 68079-2
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kort

Kort från Pictura

Se alla produkter
T-Shirts

T-Shirts från Netshirt.se

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glödlampa

Glödlampa är en ljuskälla där ljuset åstadkoms genom att en tråd av ett elektriskt ledande material upphettas till stark glödning av en elektrisk ström.

Cocktail

Cocktail (engelska för tuppstjärt) är en receptbunden drink, blandad av olika sorters spritdrycker, vin och eventuellt andra alkoholhaltiga eller alkoholfria komponenter. Ibland dekoreras en cocktail med så kallat cocktailbär eller drinkparasoll. Den första cocktailen blandades i USA på 1800-talet. Cocktailseden blomstrade särskilt under mellankrigsåren, då cocktailpartyt blev populärt som umgängesform. Några av de vanligaste cocktailarna är Tom collins, Whiskey sour, Old fashioned, Daquiri och Cosmopolitan.