Fiestas Guirca

Döden med Halv Kropp Maskeraddräkt - One size (Large)

Kontrollera pris

Köp nu

Med denna dräkt ser det ut som att du är bortom all räddning. Du saknar halva kroppen och döden har redan kommit för att plocka upp det som är kvar av dig. Men självklart?


Jämför produkt Döden med Halv Kropp Maskeraddräkt - One size (Large) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Döden med Halv Kropp Maskeraddräkt - One size (Large) i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 38376-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Acreto

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Alcochem Hygiene

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ice

Ice eller ICE kan syfta på: Ice (sång) – en låt av den finländska rockgruppen The Rasmus Ice (yacht) – en superyacht tillverkad av Lürssen i Tyskland ICE – ett system för nödinformation i mobiltelefonen, se In Case of Emergency ICE – ett varumärke för snabbtågen i Tyskland, se Intercity Express ICE – ett amerikanskt finansbolag, se IntercontinentalExchange ICE - en amerikansk-europeisk rymdsond, se International Cometary Explorer ICE - en integrerad migrations- och tullkriminal i USA (U.S. Immigration and Customs Enforcement}, se USA:s inrikessäkerhetsdepartement

Mojito

Mojito är en drink. Drinken består fem ingredienser: rom, sodavatten, sockerlag (helst från sockerrör), lime och myntablad. Dess kombination av sötma, citrus och myntasmaker har gjort mojito till en populär sommardrink.Drinkens historia går tillbaka till slutet av 1800-talet då kubanska slavar drack sockerrörssötat vatten blandat med rom. Vem som komponerade den och var är däremot omstritt, men på 1920-talet fick den sina nuvarande proportioner då den serverades på Playa de Mariano, en strand som vid den tiden ofta besöktes av arbetare. Den anknyts mest med en av Kubas mest berömda barer: La Bodeguita de Medio, där den på 40-talet blev populär bland Havannas hipsters. Ernest Hemingway besökte ofta baren och han hjälpte drinken att få internationell spridning. Ett populärt sätt att göra den på är att först muddla ca 10 st myntablad tillsammans med lika delar sockerlag och limejuice för att sedan fylla på med rom efter smak(oftast 4-6 cl). Fyll sedan glaset med is och toppa med sodavatten, ev. en myntakvist och limeklyfta som garnering.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015