Widmann S.r.l.

Dödens Fältherre Maskeraddräkt - X-Large

Kontrollera pris

Köp nu

Vill du bli den mest fruktade på maskeraden eller halloweenfesten ska du klä ut dig till dödens fältherre. Den här långa svarta dräkten med skräckinjagande huva?


Beställ Dödens Fältherre Maskeraddräkt - X-Large på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dödens Fältherre Maskeraddräkt - X-Large inom kategorin Maskeraddräkter.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 62585-4
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från SBM Company / Bayer Garden

Se alla produkter
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Barbershop

Barbershop är en vokal musikgenre som härstammar från USA. Ensemblen brukar utgöras av en kvartett, eller en mindre fyrstämmig kör, som sjunger a cappella. Stämmorna kallas uppifrån och ner i tonhöjd: tenor, lead, baryton och bas, och melodin ligger i lead-stämman, inte i den högsta stämman som i traditionella körarrangemang vilket ger en helt annan klang.

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.