Smiffys

Dödens Pastor Maskeraddräkt - One size

Kontrollera pris

Köp nu

Be för ditt liv, för här kommer sj&amp


Jämför produkt Dödens Pastor Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dödens Pastor Maskeraddräkt - One size i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 35301M
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från basf

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bristol

Bristol [ˈbɹɪstəl]  (kymriska: Bryste) är en stad i sydvästra England, nära gränsen till Wales. Floden Avon rinner genom staden, som har gett namn åt Bristolkanalen. Bristol är den folkrikaste staden i sydvästra England och ett av de större storstadsområdena i landet. Motorvägen M4 går förbi Bristol. Bristols centralort (inklusive områden utanför kommunen) har cirka 540 000 invånare, den sammanhängande bebyggelsen (inklusive bland annat Filton) har cirka 620 000 invånare, och hela storstadsområdet (inklusive bland annat Bath, Chipping Sodbury och Weston-super-Mare) cirka 1,1 miljoner invånare. Bristol är huvudort för enhetskommunen City of Bristol.

Boland

Boland kan syfta på: Boland, Uppsala , eller Boländerna – ett område i Uppsala Mount Boland – ett berg i Antarktis

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.