Sidan innehåller annonslänkar
Wicked Costumes Ltd

Dödluvan Maskeraddräkt - Medium

Kontrollera pris

Köp nu

Du kanske har hört sagan om Rödluvan och vargen, men i den här versionen är det snarare vargen som ska frukta Rödluvan...Dödluvan Maskeraddräkt inkluderar en blodstänkt?


Beställ Dödluvan Maskeraddräkt - Medium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dödluvan Maskeraddräkt - Medium inom kategorin Maskeraddräkter.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 24476-3
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från basf

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Silver

Silver är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller. Dess kemiska tecken är Ag, från latinets argentum. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (4 december 2021) värt cirka 6,63 kr/g, eller 22,55 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015