Doktor Scrubs Maskeraddräkt - X-Large

299 kr 149 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

En maskeradkostymen som påminner väldigt mycket om de sjukhuskläder som bärs av karaktärerna i tv-serien Scrubs.Doktor Scrubs Maskeraddräkt inkluderar en kortärmad topp,?


Jämför produkt Doktor Scrubs Maskeraddräkt - X-Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Doktor Scrubs Maskeraddräkt - X-Large i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 11066-4
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Goodnature

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Actionfigur

En actionfigur (engelska: action figure), actiondocka, eller actionleksak, är en mindre leksak föreställandes en figur, och som är avsedd att användas för action- och äventyrsbetonade lekar och krigslekar. Sådana leksaker har funnits sedan urminnes tider, ett klassiskt exempel är tennsoldater. Den första moderna actionfiguren var G.I. Joe. Termen actionfigur användes för första gången på engelska av Hasbro år 1964.

Boland

Boland kan syfta på: Boland, Uppsala , eller Boländerna – ett område i Uppsala Mount Boland – ett berg i Antarktis

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.