Widmann S.r.l.

Domedags Demon Maskeraddräkt - Large

Kontrollera pris

Köp nu

Vill du vara Domedagens budbärare som kommer och informerar om att världen är på väg att gå under? Då är det här en bra dräkt för dig. Oavsett?


Jämför produkt Domedags Demon Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Domedags Demon Maskeraddräkt - Large i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 47196-3
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från ESPA

Se alla produkter
Herrdräkter

Herrdräkter från Widmann S.r.l.

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glödlampa

Glödlampa är en ljuskälla där ljuset åstadkoms genom att en tråd av ett elektriskt ledande material upphettas till stark glödning av en elektrisk ström.

Cocktail

Cocktail (engelska för tuppstjärt) är en receptbunden drink, blandad av olika sorters spritdrycker, vin och eventuellt andra alkoholhaltiga eller alkoholfria komponenter. Ibland dekoreras en cocktail med så kallat cocktailbär eller drinkparasoll. Den första cocktailen blandades i USA på 1800-talet. Cocktailseden blomstrade särskilt under mellankrigsåren, då cocktailpartyt blev populärt som umgängesform. Några av de vanligaste cocktailarna är Tom collins, Whiskey sour, Old fashioned, Daquiri och Cosmopolitan.