Widmann S.r.l.

Domedags Demon Maskeraddräkt - Small

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Domedags Demon Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Domedags Demon Maskeraddräkt - Small i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 07241
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Acreto

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hack

En hack är en typ av jordbruksredskap som används för att fint sönderdela, hacka, olika grödor för att underlätta ensilering av dem. Det är vanligen grönmassa bestående av olika vallväxter som hackas, men det förekommer att majs och grönfoder också hackas. En hack har ett skärbord som klipper av grödan, eller numera vanligen, en pick-up som plockar upp den med slåtterkross stränglagda grödan som därigenom förtorkat, från marken och en mekanism som hackar sönder den med sådan kraft att grönmassan blåses ut genom ett torn ner i en efterföljande vagn.

Actionfigur

En actionfigur (engelska: action figure), actiondocka, eller actionleksak, är en mindre leksak föreställandes en figur, och som är avsedd att användas för action- och äventyrsbetonade lekar och krigslekar. Sådana leksaker har funnits sedan urminnes tider, ett klassiskt exempel är tennsoldater. Den första moderna actionfiguren var G.I. Joe. Termen actionfigur användes för första gången på engelska av Hasbro år 1964.

Last

Last kan avse: Last (transport) – alla föremål på en farkost eller dragdjur som inte används till dess framdrivning Last (rymdmått) – ett rymdmått Last (mekanik) – en kraft som verkar på ett mekaniskt system Last (elektricitet) – den del av en elektrisk krets där nyttoeffekten utvecklas Last (psykologi) – även filosofi och religion, äldre namn för beteende eller intresse som anses negativt för den som ägnar sig åt detta Last.fm – en musikwebbsida

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015