Widmann S.r.l.

Domedags Demon Maskeraddräkt - X-Large

Kontrollera pris

Köp nu

Vill du vara Domedagens budbärare som kommer och informerar om att världen är på väg att gå under? Då är det här en bra dräkt för dig. Oavsett?


Jämför produkt Domedags Demon Maskeraddräkt - X-Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Domedags Demon Maskeraddräkt - X-Large i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 47196-4
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Smiffys

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fancydresswarehouse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hippie

Hippie är en subkultur. Hippiekulturen uppstod under 1960-talet och den typiska bilden av en hippie är en person med långt hår. Personer med anknytning till hippiekulturen blev främst kända för att kämpa för fred och miljöfrågor med slogans som flower power och make love, not war. Andra saker som ofta förknippas med hippiekulturen är en positiv inställning till medvetenhetsutvidgande droger, indisk kultur, astrologi och en säregen klädstil. En föregångare till hippierörelsen var beatnikrörelsen under det sena 1950-talet med bland annat författaren Jack Kerouac och poeten Allen Ginsberg, och deras bohemiska livsstil och livsfilosofi, delvis inspirerad av zenbuddhismen.