Fancydresswarehouse

Dora Utforskaren Maskeraddräkt - Medium

Kontrollera pris

Köp nu

Ge dig ut på äventyr och upptäck nya platser iförd den här söta dräkten. Det är absolut inget som säger att inte vuxna får klä ut sig till Dora?


Jämför produkt Dora Utforskaren Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dora Utforskaren Maskeraddräkt - Medium i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 33835-2
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB

Se alla produkter
Kort

Kort från Pictura

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Standard

En standard är en norm som gäller för alla aspekter av en sak. Standarder är dokumenterad kunskap från framstående aktörer inom industri, näringsliv och samhälle. Standarder finns för allt från skallror, cykelhjälmar, kuvertstorlekar och kirurgiska implantat till miljö- och kvalitetsledningssystem för företag och organisationer, eluttag, radiogränssnitt och cybersäkerhet. Det finns även allt fler standarder inom tjänsteområdet. Standarder syftar till förbättrad säkerhet, ökad handel, minskade kostnader, förbättrad arbetsmiljö, samt miljö- och konsumentskydd. Några kända standarder är A-format, ISO 14000 och GSM. Huvudprincipen är att experter från företag, organisationer, myndigheter och andra intressenter tar fram standarder tillsammans med ett standardiseringsorgan. I Sverige finns tre erkända standardiseringsorgan, Svenska institutet för standarder, SIS, SEK Svensk Elstandard och ITS, Svenska Informations- och Telekommunikationstandardiseringen. En standard som är fastställd som svensk standard enligt någon av de erkända standardiseringsorganen får prefixet SS, exempelvis SS-EN ISO 14000.

White

White kan syfta på: White arkitekter – en svensk arkitektbyrå White Consolidated Industries – ett tidigare amerikanskt företag uppköpt av Electrolux White (flygbolag) – ett tidigare flygbolag White (månkrater) – en nedslagskrater på månens baksida White (sång av KAT-TUN) – en sång från 2011 av KAT-TUN White (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer

Kortspel

Kortspel är bordsspel som spelas med spelkort. Kortspelandet tros ha uppstått i Kina och kom till Europa via handelsresande från Asien på 1300-talet.