Wicked Costumes Ltd

Trollbunden Häxa Maskeraddräkt - Plus size

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Hela vägen från Blåkulla på en kvast kommer denna förtrollade häxklänning.Trollbunden Häxa Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning med läckra?


Jämför produkt Trollbunden Häxa Maskeraddräkt - Plus size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trollbunden Häxa Maskeraddräkt - Plus size i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 24468-6
Visa fler

Från kunskapsbanken

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.