Smiffys

Tvångströja Klänning Maskeraddräkt - Small

Kontrollera pris

Läs mer och köp

När du vill lura din omgivning att du förvandlats till en zombie som rymt från avdelning 43. Tvångströjan som kan fästas bak på klänningen ger ett realistiskt intryck och kan även användas när du vill hålla händerna i styr.Tvångströja Klänning Maskeraddräkt inkluderar en kort, vit klänning med tvångströje-överdel som kan spännas bak på ryggen. Klänningen är öppen upptill med en krage och vit snörning. Köp till strumpbyxor för en komplett outfit. Finns i storlek Small, Medium och Large.


Jämför produkt Tvångströja Klänning Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tvångströja Klänning Maskeraddräkt - Small i kategorin Maskeraddräkter här hos oss.

Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 33287S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Brudklänning

Brudklänning är en klänning som uteslutande används i samband med bröllop eller vigsel. Vitt är numera den traditionella färgen för brudklänning, men även pastellfärger som krämvitt, champagne och blekrosa förekommer. Det anses dock inte vara ett etikettsbrott att välja en klänning i en helt annan färg och även klänningar med inslag av blått, rött och svart förekommer.