Sidan innehåller annonslänkar
SAZAC Co.,ltd

Tvättbjörn Kigurumi - One size

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klä ut dig till en riktigt mysig tvättbjörn med hjälp av denna kigurumi! Dräkten passar superbra på alla sorters maskerader, men också efter en varm dusch eller till?


Beställ Tvättbjörn Kigurumi - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tvättbjörn Kigurumi - One size inom kategorin Maskeraddräkter.

Kategori: Maskeraddräkter
Artikelnummer: 55171-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.