Mätinstrument

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Mätinstrument? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Mätinstrument. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Mätinstrument så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Mätinstrument

Hitta produkter inom kategorin Mätinstrument till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Mätinstrument.

Ett mätinstrument eller ett mätdon är en anordning av fysisk eller immateriell konstruktion som används för att mäta en eller flera fysikaliska storheter. Mätinstrument kan indelas i två huvudkategorier, aktiva och materialiserade mätinstrument. Till de aktiva hör mätinstrumenten som omvandlar en storhet till ett värde som på något sätt visas för användaren, till exempel en voltmeter eller ett ur. De materialiserade mätinstrumenten är passiva och återger på ett varaktigt sätt ett mått, till exempel en vikt eller en linjal.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Mätcylinder 100 ml