Muggar Koppar

23 Produkter
Här finns produkter i kategorin Muggar Koppar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Muggar Koppar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Muggar Koppar.
Filtrera varumärke
Sortera

Muggar Koppar

Hitta produkter inom kategorin Muggar Koppar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Muggar Koppar.

En mugg är en robust typ av kopp som ofta används för att dricka varma drycker, såsom kaffe, te eller choklad. Muggar har ofta handtag och rymmer en större mängd vätska än andra typer av koppar. I formella miljöer används sällan muggar till servering. De gamla muggarna var ofta ristade i trä och ben eller formad av lera, de moderna tillverkas av keramiska material. Vissa är tillverkade av förstärkt glas, till exempel pyrex. Andra material, inklusive plast, stål och lackerad metall, reducerar vikt och värmemotstånd, vilket är till fördel för till exempel campare. Tekniker som screentryck och dekaler används för att tillämpa dekorationer och reklam; dessa bränns in på muggen för att säkerställa varaktighet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Mugg The Boss