Disney Magical World 2 Enchanted Edition

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Magical World 2 Enchanted Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Magical World 2 Enchanted Edition inom kategorin Nintendo Switch.

Läs mer...
Kategori: Nintendo Switch
Artikelnummer: 233786
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Räckvidd

Räckvidd kan avse: Räckvidd (marknadsföring) – ett mått på vilken andel av den tänkta målgruppen som har nåtts av budskapet Räckvidd – det ett avståndet något eller någon kan nå. Ett par bra exempel skulla vara en projektil, en laser, en radiovåg, en bil eller en soldat.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Boland

Boland kan syfta på: Boland, Uppsala , eller Boländerna – ett område i Uppsala Mount Boland – ett berg i Antarktis

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.