Sidan innehåller annonslänkar

Disney Planes Fire & Rescue

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Planes Fire & Rescue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Planes Fire & Rescue inom kategorin Nintendo Wii U.

Läs mer...
Kategori: Nintendo Wii U
Artikelnummer: 86431
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hem

Hem från Catsson Int Group LTD

Se alla produkter
Roliga Prylar

Roliga Prylar från Hisab/Joker Company AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Oktoberfest

Oktoberfest (i lokalt talspråk även Wiesn) är en traditionell tysk ölfestival, hållen i slutet av september och början av oktober varje år i München i Bayern. Oktoberfesten arrangerades första gången år 1810 och anses numera vara världens största folkfest.Festligheterna pågår under sexton dagar före den första söndagen i oktober på Theresienwiese, som förr var en äng. År 2010 pågick oktoberfesten en dag längre än vanligt, nämligen till den 4 oktober. Detta har beslutats i samband med att festen firade 200-årsjubileum år 2010. Med anledning av festen bryggs ett särskilt oktoberfestöl. Ölet, som serveras i en typ av enliterskannor som kallas Maß, är bärnstensfärgat, och smakrikt. Det får bara tillverkas av lokala bryggerier i München. Ölutskänkningen sker i särskilda tält som rymmer upp till tiotusen gäster och kan ta två månader att resa. Under Oktoberfest bär kvinnor traditionellt Dirndl medan männen traditionellt bär Lederhosen, vilket fortfarande är vanligt förekommande.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.