Sidan innehåller annonslänkar

Turtle Beach Ear Force NLa White

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Turtle Beach Ear Force NLa White på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Turtle Beach Ear Force NLa White inom kategorin Nintendo Wii U.

Kategori: Nintendo Wii U
Artikelnummer: 74419
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sweetheart

Sweetheart, engelska sweetheart neckline "älsklingsringning", hjärtformad ringning på klänningar, rundad eller spetsig, speciellt populär på 1940-talet. Förekom först 1926, retromode på 1980-talet.

Molnlagring

Molnlagring eller Cloud storage är en molntjänst för lagring av data. I motsats till NFS, SMB och andra system för datalagring på en server i det egna intranätet (eventuellt med VPN-arrangemang) ligger servern vid molnlagring i allmänhet hos ett annat företag, med åtkomst över det publika Internet. Digital data är i molnlagring lagrad i logiska pooler och den fysiska lagringen sträcker sig över flera servrar (och ofta platser). Den fysiska miljön ägs och förvaltas vanligtvis av ett hosting-företag. Dessa molnlagringsleverantörer är ansvariga för att datan är tillgänglig samt att den fysiska miljön skyddas . Individer och organisationer köper eller hyr lagringskapacitet från leverantörer för att lagra användar-, organisations-, eller applikationsdata. Privatpersoner kan använda molnlagring till exempel för att spara digitala fotografier och andra filer istället för att lagra dem på en hårddisk på datorn, i mobilen eller liknande.En undersökning från 2019 visade att bland de svenska internetanvändarna kände sig 44 procent trygga med att lagra personlig information i molntjänster.

White

White kan syfta på: White arkitekter – en svensk arkitektbyrå White Consolidated Industries – ett tidigare amerikanskt företag uppköpt av Electrolux White (flygbolag) – ett tidigare flygbolag White (månkrater) – en nedslagskrater på månens baksida White (sång av KAT-TUN) – en sång från 2011 av KAT-TUN White (auktor) – en auktorsförkortning för flera personer

Nintendo

Nintendo Co., Ltd. (任天堂株式会社, Nintendō Kabushiki gaisha?) är ett japanskt multinationellt hemelektronikföretag som främst tillverkar spelkonsoler och producerar TV-spel. Nintendo är mest känt för spelserierna Super Mario, The Legend of Zelda, Donkey Kong, Star Fox och Mario Kart. Företaget grundades den 23 september 1889 av Fusajiro Yamauchi, som började tillverka spelkort, men är sedan slutet av 1970-talet mestadels inriktat på tv-spel. I Norden distribueras Nintendos produkter av Bergsala AB.

Wii

Wii (/wiː/) är Nintendos femte stationära spelkonsol och uppföljaren till GameCube.

Absolut

Absolut kan syfta på: Absolut Vodka – ett svenskt varumärke för vodka Absolut (musikgrupp) – en tidigare kristen musikgrupp från Göteborg