Sidan innehåller annonslänkar

Disney Sing It High School Musical

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Sing It High School Musical online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Sing It High School Musical i kategorin Nya Spel här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 64781
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hem

Hem från Catsson Int Group LTD

Se alla produkter
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adventsljusstake

En adventsljusstake, ibland avkortat: adventsstake, är en ljusstake med fyra levande ljus som används i adventstid. Första advent tänds ett av ljusen längst ut på staken. Andra advent tänds både det första ljuset samt det som finns bredvid det tidigare och så vidare fram till fjärde advent då alla ljusen är tända. Genom att låta ljusen brinna ungefär lika länge varje advent har det vid fjärde advent bildats en "trappa" av ljusen.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

Guld

Guld (latin: aurum) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guldets kemiska tecken är Au som kommer av aurum. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.