Sidan innehåller annonslänkar

Disney Sing It Inkl. Mikrofoner

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Sing It Inkl. Mikrofoner online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Sing It Inkl. Mikrofoner i kategorin Nya Spel här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 74929
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hem

Hem från Ballongkungen AB

Se alla produkter
Peruker

Peruker från Orlob-Karneval

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

1500

1500 (MD) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Räckvidd

Räckvidd kan avse: Räckvidd (marknadsföring) – ett mått på vilken andel av den tänkta målgruppen som har nåtts av budskapet Räckvidd – det ett avståndet något eller någon kan nå. Ett par bra exempel skulla vara en projektil, en laser, en radiovåg, en bil eller en soldat.