Sidan innehåller annonslänkar

DJ Hero 2 Exkl. Turntable

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ DJ Hero 2 Exkl. Turntable på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DJ Hero 2 Exkl. Turntable inom kategorin Nya Spel.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 62196
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Latexballonger

Latexballonger från Ballongkungen AB

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Wicked Costumes Ltd

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Leopard

Leopard (Panthera pardus) är ett av de fem stora kattdjuren av släktet Panthera. Den förekommer i Afrika och i södra delar av Asien. Arten kännetecknas av svarta fläckar på orangegul päls, men inte alla individer har denna färgsättning. En svart individ benämns i regel som (svart) panter. Leoparden jagar flera olika byten från små insekter till 100 kg tunga hovdjur.