Sidan innehåller annonslänkar

DNA Dark Native Apostle

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ DNA Dark Native Apostle på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DNA Dark Native Apostle inom kategorin Nya Spel.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 43925
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från RED NO1®

Se alla produkter
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Aftershock

Aftershock är Motörheads tjugoförsta studioalbum. Det släpptes den 21 oktober 2013 i Storbritannien och övriga Europa, förutom i Tyskland, där det utgavs den 18 oktober.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.