Sidan innehåller annonslänkar

Doctor Who The Edge of Time VR

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Doctor Who The Edge of Time VR på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Doctor Who The Edge of Time VR inom kategorin Nya Spel.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 163790
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från RED NO1®

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Goodnature

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cape

Cape (uttal: [kɛ:p]) är ett ärmlöst kort, knälångt eller långt mantel-liknande klädesplagg, med eller utan krage, ibland med kapuschong och som antingen fästs i halsen, knäpps framtill eller träs över huvudet. Plagget har funnits sedan antiken. Capen blev populär på 1850-talet och var på modet 1960-1962 samt 1975-1976.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015