Sidan innehåller annonslänkar

Don Bradman Cricket 14

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Don Bradman Cricket 14 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Don Bradman Cricket 14 inom kategorin Nya Spel.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 84587
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Smiffys

Se alla produkter
Teman

Teman från Buttericks Leco AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Synology

Synology Inc. ( kinesiska: 群暉科技; pinyin: Qúnhuī Kējì ) är ett taiwanesisk företag som specialiserat sig på nätverksansluten lagring (NAS).. Synologys NAS-linje är känd som DiskStation för stationära modeller, FlashStation är för SSD-minnen och RackStation är rackmonterade modeller. Synologys produkter distribueras över hela världen och mjukvaran finns på flera språk. Synologys huvudkontor ligger i Taipei, Taiwan, med dotterbolag runt om i världen. 2018 beskrev Wirecutter Synology som en långvarig "ledare inom småföretag och hemmamarknadsarena", om än fortfarande en nykomling inom området Wi-Fi-routrar.

1

1 (I) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern. Det är också det första året i den traditionella kristna tideräkningen. Året dessförinnan benämns 1 f.Kr. i den gregorianska kalendern och dess föregångare, den julianska. År 0 (noll) existerar inte i dessa kalendrar eftersom siffran noll inte fanns som begrepp vid tiden för kalendrarnas tillkomst. Siffran noll kom först med arabiska matematiker på 800-talet. Kristus antogs vara född nära det årsskifte som inledde år 1 e.Kr. Däremot finns år 0 enligt den moderna standarden ISO 8601 och har länge använts inom astronomin, där år 0 betecknar år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Den kristna tideräkningen med årtalsberäkning efter Jesu födelse infördes efter icke helt korrekta beräkningar (rörande tidpunkten för kejsar Augustus skattskrivningsdekret) retroaktivt av munken Dionysius Exiguus 532. Man menar idag att Jesus föddes mellan 7 och 4 år före den dionysiska erans början.

Displayport

Displayport (DP) är en standard för digital överföring av bild från en dator till en bildskärm. Denna standard är framtagen av VESA och stöds bland annat av Apple, ATI, Dell, Hewlett-Packard och Eizo. Det fanns en konkurrerande standard i UDI. Överföringshastigheten är upp till 10,8 Gbit/s över en enda kabel. Displayport 1.1 stöder upp till 8,64 Gbit/s över ett avstånd av max 2 meter och version 1.2 stöder upp till 17,2 Gbit/s. Displayport 2.0 stöder 16K upplösning i 60 Hz och två skärmar i 8K upplösning i 120 Hz. 2-vägs styrkanal på 1 Mbit/s. Upp till 3840 × 2160 upplösning med 30 Hz i 1.1 och 60 Hz i version 1.2. Full bandbredd över 3 meter. Stöd för 1080p över 15 meter.