Sidan innehåller annonslänkar

Donald Trump's Real Estate Tycoon

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Donald Trump's Real Estate Tycoon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Donald Trump's Real Estate Tycoon i kategorin Nya Spel här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Nya Spel
Artikelnummer: 44602
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Buttericks Leco AB

Se alla produkter
Teman

Teman från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kit

Kit är ett könsneutralt förnamn. 75 män och 113 kvinnor har namnet i Sverige den 19 juni 2009. Flest bär namnet i Stockholm, där 29 män och 28 kvinnor hade namnet under samma period.

Shark

Shark är en amerikansk kriminalserie från 2006, skapad av Ian Biederman och producerad av 20th Century Fox Television. TV-serien hade premiär på CBS den 21 september, 2006. TV3 började sända tv-serien den 15 januari, 2007. Andra utländska TV-bolag som visar serien är Five i Storbritannien, VOX i Tyskland, MTV 3 i Finland och på Global i Kanada. James Woods spelar Sebastian Stark, en advokat som lämnar sitt jobb för att bli chefsåklagare och lära en grupp unga åklagare yrket. Andra karaktärer som medverkar i TV-serien är dottern Julie Stark (Danielle Panabaker), advokaten och Starks chef, Jessica Devlin (Jeri Ryan) och de unga åklagarna Raina Troy (Sophina Brown), Madeleine Poe (Sarah Carter), Casey Woodland (Samuel Page) och Martin Allende (Alexis Cruz). Den 20 oktober, 2006 hade tv-bolaget CBS köpt in serien för att visa de 22 avsnitt av säsong ett. Senare i maj 2007 bestämde CBS att förnya serien med en andra säsong.Säsong två fick dåliga tittarsiffror och CBS, som egentligen planerat att visa hela 20 avsnitt hade bara visat 16 avsnitt på grund av manusförfattarstrejken. Torsdagen den 29 april, 2008 återvände serien på CBS för att visa de fyra avsnitten som fanns kvar av säsong två.Efter de dåliga tittarsiffrorna bestämde CBS att inte förnya serien med en säsong tre och 13 maj, 2008 lades serien ner.

Attack

Attack kan syfta på: Attack (musikgrupp) – en popgrupp i Huddinge i Sverige Attackflygplan – stridsflygplan avsedda för understöd av marktrupper eller sjöstridskrafter Attackhelikopter – en tungt beväpnad och bepansrad militär helikopter

Palmer

Palmer (Arecaceae, tidigare Palmae) är en familj enhjärtbladiga växter och den enda familjen i ordningen Arecales. Det finns drygt 200 kända släkten med sammanlagt omkring 2 600 arter av palmer. Typsläktet för palmerna är arekapalmssläktet (Areca). Andra allmänt kända är kokospalmssläktet (Cocos) och dadelpalmssläktet (Phoenix). Av arterna i släktet oljepalmssläktet (Elaeis) utvinns palmolja. Vissa palmer odlas för sin palmmärg och palmsav kan jäsas till palmvin. De flesta palmarterna är träd, men det finns även några lianer och buskar. Palmer, liksom andra enhjärtbladiga träd får oftast få och stora blad i toppen av stammen, som vanligen är ogrenad (se palmtyp). Nya blad är hela, men de slitsas mer eller mindre djupt med tiden så att de fullt utvecklade bladen blir fjäderlikt eller fingerlikt förgrenade. Blomställningen utgörs av en ofta mycket stor, grenig kolv, som vanligen är sidoställd. Undantagsvis, såsom hos sagopalmerna, kan den sitta i stammens topp. Blomkolven är före utsprickningen innesluten i ett ofta vedhårt, båtformat hölster. Blommorna är i regel mycket talrika och nästan alltid enkönade. De har sex oansenliga kalkblad i två kransar samt sex ståndare och tre pistiller, som kan vara fria eller sammanvuxna. Frukten är oftast ett bär med endast ett frö eller en stenfrukt. Mycket få av palmerna tål kyla och därför förekommer de som vildväxande nästan enbart i världens tropiska och subtropiska områden. De härdigaste palmsläktena är Trachycarpus, som härstammar från östra Asien och Rhapidophyllum från sydöstra USA. I södra Europa finns två inhemska palmarter: europeisk dvärgpalm (Chamaerops humilis) som är vanligast i Portugal, Spanien, Frankrike, Italien och på Malta samt Phoenix theophrastii som förekommer på Kreta och i södra Turkiet. De äldsta kända palmfossilen är från krita för ungefär 70 till 80 miljoner år sedan. Detta innebär att palmerna är en av de äldsta gömfröväxtfamiljerna.