Sidan innehåller annonslänkar

Disney Classic Panorama puzzle 1000pcs

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Classic Panorama puzzle 1000pcs på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Classic Panorama puzzle 1000pcs inom kategorin Nytt.

Läs mer...
Kategori: Nytt
Artikelnummer: 232635
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
T-Shirts

T-Shirts från Netshirt.se

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Pin

Pin, knapp eller badge, ibland rockslagsmärke, är ett märke eller ett emblem med nål som fästs på klädesplagg (exempelvis tröja, jacka eller kavaj) eller en anslagstavla. Avsikten kan vara att visa upp en tillhörighet, sprida ett budskap eller en åsikt. En känd pin i Sverige och Finland är majblomman, som säljs för att samla in pengar till fattiga barn. Det kan också vara ett kunskapsbevis som man erhåller efter genomförd praktisk eller teoretisk utbildning eller övning, som exempelvis simborgarmärket.Ordet "pin" finns belagt i svenska språket sedan 1992. Ordet kommer från engelskans pin med samma betydelse.

Art

Art är ett begrepp inom biologi. I biologisk systematik delar man in närbesläktade organismerna i grupper, så kallade taxa, i en hierarki. Art är den grupp som i betydelse ligger närmast vardagsspråkets för djursort. Som exempel är lejon, tiger och katt både olika djur i vardagsspråket och olika arter i vetenskaplig mening. Närbesläktade organismer som på olika sätt är så lika varandra att artgränsen mellan dem blir oklar omnämnas som ett artkomplex. Sådana grupper förekommer bland alla typer av organismer och att dra upp distinkta gränser mellan arter kan ibland nästan vara omöjligt.

Liten

Liten är en sjö mellan Järpen och Mörsil i Åre kommun i Jämtland som genomlöps av Indalsälven. Sjön är 18,8 meter djup, har en yta på 16,2 kvadratkilometer och befinner sig 317 meter över havet. Liten är en av Sveriges fiskrikaste sjöar. Andra större tillflöden förutom Indalsälven är Järpströmmen, Gisterån och Gulån.

Boland

Boland kan syfta på: Boland, Uppsala , eller Boländerna – ett område i Uppsala Mount Boland – ett berg i Antarktis

Partyhatt

En partyhatt är en konformad, ofta färgglad typ av pappers- eller plasthatt som oftast hålls på plats med hjälp av resårband som går under hakan. Partyhatten agerar stämningshöjare och används mycket ofta på fester, inte minst på kräftskivor. Det förekommer även varianter som inte är konformade.