Sidan innehåller annonslänkar

Trefl Disney Frozen Memo

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Trefl Disney Frozen Memo online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trefl Disney Frozen Memo i kategorin Nytt här hos oss.

Kategori: Nytt
Artikelnummer: 87744
Visa fler

Från kunskapsbanken

Disney

Disney eller Walt Disney kan syfta på: Disneyfilm – filmer från Walt Disney Company Disneyserier – tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company av staber med kreatörer runt om i världen

Memories

Memories är en sång skriven av Billy Strange och Mac Davis inspelad av Elvis Presley i juni 1968. Sången släpptes som singel den 25 februari 1969 med b-sidan "Charro" från filmen med samma namn. Memories placerade sig som bäst på plats 35 på den amerikanska hitlistan Billboard 100.Sången spelades in 23–24 juni 1968 i Western Recorders i Burbank, Kalifornien. Musikspåret spelades in och mixades separat och sångpålägget gjordes dagen efter. Anledningen till det var att man skulle använda den förinspelade musiken till de delar av livesegmenten som spelades in 27 juni i NBC:s studio till Elvis tv-special som sändes senare samma år.