Sidan innehåller annonslänkar

Disney Prinsessor Tårtbild Sockerpasta A

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Prinsessor Tårtbild Sockerpasta A online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Prinsessor Tårtbild Sockerpasta A i kategorin Övrigt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övrigt
Artikelnummer: 15878
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Silvandersson

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Handkontroll

En handkontroll är en inmatningsenhet som kopplas till antingen en dator eller ett TV-spel. Till TV-spel är handkontrollen sedan länge standarden inom inmatningsenheter. Handkontrollen består i regel av ett digitalt styrkors, minst en knapp och på senare tid även en eller två analoga joystickar. Handkontrollens styrkors och analoga styrspak manövreras i regel med en tumme.

Bluetooth

Bluetooth (engelska för Blåtand), blåtandsteknik, är en standard för trådlös, kortväga kommunikation mellan till exempel headset och mobiltelefon eller mellan tangentbord och dator. Bluetooth 1.0 släpptes år 1999. År 2010 kom det första stödet för lågenergivarianten Bluetooth LE, som snabbt blev populär. Bluetooth 5 som släpptes år 2016 var helt fokuserad på LE. Standarden har fått sitt namn efter den danske vikingakungen Harald Blåtand.

Helios

Helios (grek. Ήλιος) eller Helios Panoptes som han också kallades, tillhörde den grekiska mytologin och var en personifiering av solen. Hans grekiska namn betyder "solen", liksom det latinska namnet Sol. Hans andra namn, Helios Panoptes, betyder "den allseende" på grekiska. Helios har även givit namn till grundämnet helium eftersom det är en av de viktigaste beståndsdelarna i solen.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015