Sidan innehåller annonslänkar

Dora Utforskaren Tårtbild Oblat C

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Dora Utforskaren Tårtbild Oblat C online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dora Utforskaren Tårtbild Oblat C i kategorin Övrigt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övrigt
Artikelnummer: 10620
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Herrdräkter

Herrdräkter från Widmann S.r.l.

Se alla produkter
Roliga Prylar

Roliga Prylar från Hisab/Joker Company AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Handkontroll

En handkontroll är en inmatningsenhet som kopplas till antingen en dator eller ett TV-spel. Till TV-spel är handkontrollen sedan länge standarden inom inmatningsenheter. Handkontrollen består i regel av ett digitalt styrkors, minst en knapp och på senare tid även en eller två analoga joystickar. Handkontrollens styrkors och analoga styrspak manövreras i regel med en tumme.

Bluetooth

Bluetooth (engelska för Blåtand), blåtandsteknik, är en standard för trådlös, kortväga kommunikation mellan till exempel headset och mobiltelefon eller mellan tangentbord och dator. Bluetooth 1.0 släpptes år 1999. År 2010 kom det första stödet för lågenergivarianten Bluetooth LE, som snabbt blev populär. Bluetooth 5 som släpptes år 2016 var helt fokuserad på LE. Standarden har fått sitt namn efter den danske vikingakungen Harald Blåtand.

Helios

Helios (grek. Ήλιος) eller Helios Panoptes som han också kallades, tillhörde den grekiska mytologin och var en personifiering av solen. Hans grekiska namn betyder "solen", liksom det latinska namnet Sol. Hans andra namn, Helios Panoptes, betyder "den allseende" på grekiska. Helios har även givit namn till grundämnet helium eftersom det är en av de viktigaste beståndsdelarna i solen.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.